Автор Тема: Toshiba LCD / Faq - на първа страница, обсъждане , мнения  (Прочетена 395537 пъти)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница, обсъждане , мнения
« Отговор #510 -: Януари 25, 2013, 23:08:20 pm »
Горе при функционалните клавиши имаш да превключваш къде да се подава сигнала.
Има и вероятност лаптопа да не подава подходяща резолюция към ТВ.
Опитай с настройка на видео картата Extended или там както се казва на твоята версия, която позволява различни настройки за лаптопа и ТВ. Хубаво е да подава 1080р

mamanati

• Гост
« Отговор #511 -: Февруари 01, 2013, 11:38:53 am »
Здравейте!
Случайна попаднах във вашия форум;изчетох доста;но не открих отговор на моя въпрос ;затова ще ви питам ;колкото и  елементарен да е ..........
Имаме тв TOSHIBA 32LV833G
На дистанционното има копче с часовник;което като го натисна нищо не става.Въпроса ми е този модел има ли часовник;който или да показва постоянно колко е часа или при натискане евентуално.Всички наши роднини и познати с подобни тв имат такава опция;възможно ли е въобще да я нямам в модела?
Благодаря ви предварително ако ми отговорите
Хубав ден!

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #512 -: Февруари 01, 2013, 13:01:04 pm »
Щом има копче би трябвало да имаш часовник. Може обаче да работи само на определени канали - такива с Телетекст или пък само цифрови... Различно е.

user1

• Гост
« Отговор #513 -: Март 24, 2013, 00:07:17 am »
Здравейте гуугъл ме доведе в този форум и искам да попитам нещо за Тошиба. Реших да си взема нов телевизор LED TOSHIBA 22BL712G трябва ми такъв мъник гледам че има и цифрови тунери и FullHD и USB player. Какво ще кажете за моделчето дали си струва? Един познат се опита да ме разубеди от него защото според него бил сглобяван в Турция , но аз знам че Тошиба май имат заводи само в Полша и Чехия ? От друга страна имам доста позитивни мнения за тази марка телевизори . Поздрави и благодаря за отзовалите се за съвет предварително!

gdt76

• Гост
« Отговор #514 -: Март 28, 2013, 20:02:40 pm »
Моделчето си струва отвсякъде! Имам го от няколко дни и всичко е на шест! Какво значение има къде е сглобяван? Плейва почти всички видеофайлове през USB, Full HD e, цифровите ефирни канали също са OK, така че го вземай смело! (y)

lalyocharalozov

• Гост
« Отговор #515 -: Април 06, 2013, 11:33:09 am »
   Здравейте, може да сте го дискутирали този въпрос вече но просто е доста дълга темата анямам особено много време да я чета цялата, а и повечето са стари постове а телевизорите се изменят с всеки ден , така че към въпроса!
Решихме с приятелката ми да си вземем телевизор  и попаднахме на Toshiba 46tl938. Въпроса ми е, като се има напредвид новите технологии на пазара, какво е мнението на Вас хората които разбирате! Заслужава ли си телевизора или да се бръкнем още 500 лв и да си вземем Панасоник, Самсунг или нещо от сорта!  :)

OneOfAll

• Гост
« Отговор #516 -: Април 14, 2013, 23:01:06 pm »
Здравейте
Преди два дни си купиx 46TL938 и реших да си пусна филм от флашка. Всичко ОК, но като го пусна на телевизора Английските вградени субтитри тръгват без проблем, но сменя ли ги на Българските и те ми излизат на квадрати. Има ли начин да сменя по някакъв начин CharSet-а на Windows 1251, тъй като с този през програма ги вкарвам на файла и тогава се показват.

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #517 -: Април 14, 2013, 23:55:31 pm »
Мисля, че тази Тошиба не поддържа субтитри на български, но все пак опитай да отвориш субтитрите с Notepad и да ги презапишеш с енкодинг UTF-8.

Mu4MaHa

• Гост
« Отговор #518 -: Април 14, 2013, 23:56:33 pm »
Как мога да вляза в сервизното меню на toshiba 32sl833g?
Искам да вляза и да видя колко време е работил телевизора ,защото беше мостра.
Опитах няколко начина вкл. бутоните mute и menu ,но така и не можах да видя това S което би трябвало да излезе.

OneOfAll

• Гост
« Отговор #519 -: Април 15, 2013, 08:28:46 am »
@lazarus18 със Subtitle Edit го сменям и става. Има ли друг вариант да ги направя по-големи, тъй като четох начин с правене на всички букви големи и е по-добре, но все пак всичко голямо малко .... :)
btw мерси за бързия отговор

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #520 -: Април 15, 2013, 11:49:28 am »
Няма как да станат по-големи, това е зададено в софтуера на вградения плеър.
Да направиш всичко с главни букви е някакво решение, но лично мен би ме дразнило да ги чета така.
Помисли за външен мултимедиен плеър.

lalyocharalozov

• Гост
Абе момчета, наскоро си пуснахме HBO от близу, с 46tl938 сме! Проблема е че като натисна subtitles ми излизат две опции. ОFF и Bulgarian но не ми дава да натисна ок върху Bulgarian, и не тръгват! Има ли някаква причина според вас защото по менютата не откривам нищо за тези субтитри! Благодаря

Plamenski

• Гост
« Отговор #522 -: Април 01, 2014, 20:49:04 pm »
Здравейте, за този модел на Тошиба не откривам нищо по форумите - 42WL968...никой не го купува или просто няма проблеми и затова не се споменава...смятам да го купувам, но млако ме притеснява това, че нищо не намирам в БГ форумите...

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #523 -: Април 02, 2014, 10:37:17 am »
Просто Toshiba не е толкова популярна марка. Липсата на информация не може да ти даде представа дали е добър модел.
Аз за съжаление нямам никакви наблюдения върху този модел.

Alien7

• Гост
Здравейте!
Вече и аз съм горд собственик на TOSHIBA 40L7335DG! Както с всяка нова играчка взех и аз да търся максимума от възможностите му :)
Имам следната ситуация - подкарах си DLNA както пише на началната страница с рутер и го вързах към лаптопа, инсталирах си Media server(английската версия засега) и закачих филмче 3D. Не намерих настройката за Media player която сте описали на началната страница. Като вляза в папка "Моето" (доста странно име) и си намерих сървъра. Пускам филма - тръгва. До тук добре, обаче филма почва да ми сече постоянно - явно не може да го буфернене по някаква причина. Като го паузирам и изчакам така повечко време върви гладко. Освен това субтитрите не са 3Д което леко дразни. На компа върви гладко без забележки. Някакви идеи как да оправя проблема?