Автор Тема: Toshiba LCD / Faq - на първа страница, обсъждане , мнения  (Прочетена 395616 пъти)

Kikata

• Гост
Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница, обсъждане , мнения
« Отговор #480 -: Февруари 19, 2012, 19:06:30 pm »
Смени видеокартата...другия вариант е да смениш телевизора,но не е за препоръчване.

peevski

• Гост
« Отговор #481 -: Февруари 27, 2012, 17:12:41 pm »
Доста се порових из интернет и пробвах,3д неможе да се възпроизвежда от нищо друго освен от оригинален плеар,по точно телевизора не познава че филма е 3д.Пробвах с външен хард и флашка но нестава.Филма работи ,но се виждат 2 катрини и не работи копчето за 3д.Иначе блу рей и хд. чете без проблем ,на някои филми няма звук но имаше някаква програмка която го правеше,/нещо я изтрих но ще я намеря пак/.

Неактивен svetlio1

• Публикации: 77
« Отговор #482 -: Февруари 27, 2012, 20:16:57 pm »
Е какво значение има дали ще е от компютър или от BD плеър? Проблемите са от настройки/драйвъри/възможности на видеокартата.
47LM660S ,40XV733G , 40B750 , 37R81 ,37LG5000 ,32LG3000 ,PlayStation3 , XBOX360 , YAMAHA RX-V673

peevski

• Гост
« Отговор #483 -: Февруари 28, 2012, 10:39:39 am »
Е какво значение има дали ще е от компютър или от BD плеър? Проблемите са от настройки/драйвъри/възможности на видеокартата.
Да да така е ,аз имам предвид че неможе от флашка или външен хард диск.От компютър не сам пробвал че моя е доста стар.

arnold1234

• Гост
« Отговор #484 -: Март 09, 2012, 13:21:04 pm »
Колеги, как решавате проблема с 1080p филми, над 4гб? Под FAT32 не може да се прехвърлят. На NTFS четат ли ги тошибите? Ако форматирам флашката под NTFS дали ще го разчете? LV883 е модела. Някой знае ли дали пали външни хард дискове този модел?

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #485 -: Март 09, 2012, 13:32:43 pm »
На моделите от 2010 не приемаше NTFS форматирани флашки. Сега може и да са го оправили.
Мисля, че ще ти отнеме 10-15 минути да го пробваш.

arnold1234

• Гост
« Отговор #486 -: Март 09, 2012, 14:26:19 pm »
Ще го пробвам довечера, но ме съмнява... А за хард дисковете някой има ли опит?

arnold1234

• Гост
« Отговор #487 -: Март 09, 2012, 20:28:44 pm »
Стана с NTFS! Единия проблем отпада. Сега остана да видим дали и DTS работи...

arnold1234

• Гост
« Отговор #488 -: Март 10, 2012, 15:51:38 pm »
Някой има ли идея как може да се преодолее проблема с DTS енкодинга... Телевизора има Цифров коаксиален изход, а домашното кино оптичен вход... И въобще може ли да се ползва киното да разкодира само звука на филмите?

kristian93

• Гост
« Отговор #489 -: Март 13, 2012, 13:35:55 pm »
Някой има ли идея как може да се преодолее проблема с DTS енкодинга... Телевизора има Цифров коаксиален изход, а домашното кино оптичен вход... И въобще може ли да се ползва киното да разкодира само звука на филмите?

С ето тази програма можеш да смениш звука от ДТС на АС3 и няма да имаш проблеми със звука:
http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/

arnold1234

• Гост
Купих си Apacer AL670  и няма да се занимавам с ремуксване:)

arnold1234

• Гост
Купих си едно плейерче на Apacer - AL670. Имам тв Тошиба 32LV833. Така. Първия път тръгна от раз. Работи си безотказно 2-3 седмици. Наложи ми се да изкюча плеъра от тока за да ползвам гнездото и като го пуснах пак - опа "No Signal" телевизора само мига и дава отвреме навреме някъв черен екран. Хайде в Мултирама - там пробвам на едно Сони Бравиа - тръгна от раз. Върнах се пак на японската сила - уви... Големи мъчения 2 часа пробвах есякакви последователности на включване и изключване за да започне някакво "handshake"между устройствата. По едно време незнайно как тръгна. Пусках спирах телевизора, пусках спирах Апейсър-а (не от щепсела, а само от бутона) - няма проблеми тръгва всеки път. В момента, в който премигна тока - пак се спече... И така пак отивам в Мултирама - от 4 опита с изключване от тока - 4 успешни... Сега пак си играх 2 часа докато реши да зацепи... Някой имал ли е подобрен проблем?  Лошото е че не мога да установя по какъв начин решава да захапе звера... за да знам за другия път на зима като премигне тока:)

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Със същия кабел.ли опитвате в магазина?
Виж дали си задал фиксирана резолюция на плеъра, а не да е в ауто режим.

arnold1234

• Гост
Със същия да. Резолюцията е фиксирана на 1080p (въпреки че пробвах всички възможни вариатни...) Просто явно тошиба имат проблем с HDCP , от това което изчетох из форумите има много хора с проблеми като моя... Странното е как началното лого на 576p го показва а 1080p не иска... Сега в момента го закрепих и работи - до следващото спиране на тока:)

akristijan

• Гост
Здравейте,
Нов сам на форума и моля за малко помощ.
Имам следната ситуация:
Имам телевизор Toshiba 42sl738g и скоро си купих усб донгле WLM-10U2, но не знам как да го инсталирам. Четох многу форуми но не се оправих. Другия проблем е че нямам network menu под tab preference на основното мени на телевизора. Замислих се да не трябва да сложам нов фирмвер? Ако некой може да помогне, моля да ми обйасни поподробно какво да направам.

Благодаря предварително!