Не съм регистрирал продукта на сайта им, но не мисля, че от там е проблема, но днес ще пробвам отново да видим дали ще стане...
За цифровата - взех скоростта от един приятел който има приемника им - тя е точно 6.900, даде ми и точните мегахерци на по-гледаните програми и като ги изписвам ръчно се отваря черен екран с инфо за канала, ниво на сигнала и т.н., но не отваря картина - просто нашите са кофти хора и са кодирали почти всичките канали, за да ти вземат 80лв за приемника, а тези които хващам са пуснати само като демо за да видиш какво е качеството на цифровата им телевизия.
Иначе за оразмеряването в режим на гледане от флашка не ми дава нито да местя, нито да сменям формата на картината, абсолютно нищо. От бутона Options само изкарва едно меню, но то не ми върши работа.При тв режим и избарн автоформат на картината ти дава избор за автозапълване или автооразмеряване, пробвах и с двете и при тв-то има разлика, но при флашката никакъв ефект, прави си го все така опънато.Почвам да си мисля, че има някакъв проблем телевизора ми, или пък софтуера, който му сложих нещо цака нещата???
Иначи проверих часовете, които е работил и се оказва че са около 70 дни, 30 от които е моя собственост, така че не е експлоатиран много в магазина....знам ли вече и аз какво му е:(