Благодаря на всички за съветите... ще се похваля, когато взема ТВ
Да добавя кратка история.. бяхме (за друг човек) вчера да взимаме тв с бюджет от около 2000лв. Четохме преди това отново и сме си набелязали три модела, като основния ни е p42g20, а другите два са на Сони 40ex700 и 40hx700. В световен мащаб панасоника е хвален като нещо изключително за парите си и .. ние вярваме. В момента, в който влезнахме в магазина (ТМ) и ни питаха между какво се колебаем, директно отписаха панасоника и ни насочиха към двете сонита. Аз по български съм си скептичен и не вярвам много-много на продавачите, но човекът звучеше изключително ерудиран и взе да обяснява разликите между 200-та херца на hx700 и 600-те на панасоник и начина, по който се постигат и какъв е крайният ефект -> учудващо за мен, според него hx700 е по-добър за спортни предавания... ние отново не вярваме. Поискахме да ги сложат един до друг двата модела на един сигнал и мамка му наистина сонито предаваше по-плавна картина, а на панасоника оставяше едно леко назъбване след бързо движещите се образи. И в крайна сметка взехме hx700, който е с 2 инча по-малък и с 200лв по-скъп, а eh700 отпадна на предварително ниво още, понеже загуби борбата със hx700, въпреки наличието на EDGE LED подсветка.
Идеята на тоzi разказ, е че почти никъде не бях чул препоръки за този модел, а и днес се порових за ревюта в нета очаквайки да намеря бомбастични неща ама .. цък цък язък. А дори и в толкова хвален модел като Панасоник пак има неща, с които други тв от същия ценови клас се справят по-добре. Аз лично си оставам фен на панасоник, но именно от тази случка се разколебах за даване на повече пари за г20 и ще се насоча обратно към s20 (макар двата един до друг, да имаха осезаема разлика). Мерси за вниманието