Привет на всички.

Ще ви бъда благодарен, ако може да ми помогнете в избора на ТВ, без значение дали плазма или ЛСД, 40-42 инча максимум, който ще се гледа на разстояние от около 3 метра. Предназначението е за ефирна телевизия, може би и кабелна в бъдеще и филми от лаптопа. Единственото условие на жената е като гледа БТВ или НОВА със стайната антена, образите да не стават дебели и безформени

и затова предполагам, че ми трябва някакъв модел с добър автоформат. Директна слънчева светлина към ТВ-то няма да има, но стаята е средно осветена. Някакви особени екстри, като вградени плеъри и безжични връзки не ме интересуват и няма да се ползват. Бюджета е до 1500 лв., но за предпочитане е около 1100-1200. Гледах Панасоник 42G20 и съм впечатлен от картината, но дали си струва да дам толкова пари за функции, които няма да ползвам?!?!

Така или иначе, засега подавания сигнал е ефирен, така че, ако има предложения за близка картина до тази на G20 и по-добра цена ще ви бъда благодарен. В Технополис и Техномаркет има доста промоции, но сега ли е най-удачното време за покупка на ТВ или да се изчака малко след Нова Година/ тъй като не е супер спешно/ да паднат цените, напр. като четох тук цената на G20 Юни месец е била 1999 лв. а сега е 1499 лв. Май се поувлякох

Така, симптомите са ясни - очаквам диагнозата

И не на последно място - Весели празници на всички и нека бъдем по-добри