Не си единствен в България, който иска да чуе мнения за посочените от теб, че дори бих прибавил Tab10 и SM100. Форумите на Pinkfishmedia и SteveHoffman има много отзиви, разбира се разнородни, всеки със своите предпочитания, различен източник и помещение, дори и стил музика. Всичко това накуп са фактори които биха определили крайното решение за точния модел. Аз също за себе си бих искал да тествам таблета и см100, чел съм много за тех и за моето малко помещение мисля, мисля че ще са най-подходящи, но за съжаления няма къде. В един от известните български сайтове за онлайн търговия, се продава един чифт таб10 сиг, за който искат абсолютно абсурдна сума, и като говорих с човека (въпреки сумата) дали може да се чуе някъде, той каза че няма как. Всеки може да определи цената която иска за определен артикул, лошо няма, но когато не предлагаш дори опция преглед, да не говорим за прослушване, тогава си просто дребен тарикат. Типичен за тия ширини.
Знам, че Рудра има един от моделите за които питаш, може би той би могъл да сподели опит.
Поздрави и stay safe