Автор Тема: Blizoo HD vs. Bulsatcom HD  (Прочетена 14822 пъти)

Неактивен dimitar_genchev

  • Публикации: 8
Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« -: Февруари 16, 2011, 19:14:28 pm »
Моята дилема е такава на Blizoo HD пакета или  Bulsatcom HD  . Булсата като цена е малко по добре в момента за 2 телевизора около 30лв и някакви стотинки срещу 40 лв. на Близу . Мен повече ме интересува качеството на картината и изобщо кое по добре работи .

Неактивен lazarus18

  • Administrator
  • *****
  • Публикации: 1633
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2011, 19:30:43 pm »
Не знам при Булсат как е, но HD пакета на Blizoo няма български субтитри. Отделно като канали има 2-3, които евентуално може да се гледат.
Аз си го пуснах така за проба и за 2 месеца дали съм гледал и 2 часа.
По-скоро избирай кой оператор те устройва като цяло, не само HD пакет.

Неактивен dimitar_genchev

  • Публикации: 8
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2011, 20:46:17 pm »
Аз по скоро клоня към Булсата заради по ниската месечна вноска , но някаде бях чел ,че на по голям телевизор 46 инча нагоре не била много добре картината .Май компресията била по голяма и нещо не било както трябва , но немога да си спомна дали съм го чел или си въобразявам. А  близу с кам модул как се представя добре ли е картината

Неактивен lazarus18

  • Administrator
  • *****
  • Публикации: 1633
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #3 -: Февруари 16, 2011, 21:21:24 pm »
С кам модул качеството е малко по-добро отколкото с външен приемник със Скарт.
Ако си пуснеш HD пакет на Булсат ще ти дадат приемник с HDMI.
При тях някои канали са с малко по-добро качество.
Да си с кам модул е удобно, че си с едно дистанционно.

Неактивен johnyboy

  • Публикации: 23
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2011, 22:57:02 pm »
Няма място за сравнение според мен. Близу бият по всички показатели, включително и цена. За суб. несъм се оглеждал защото имат Руски в многото езици от които можеш да избираш, а аз нямам грижи с него. Евроспорта е почти 90% на Български. Почти всички ейчдита са долби диджитал и звука кърти ;D Останалите цифрови мисля , че само някое от дискавъритата съм виждал предаване без бг. суб. Ка модула няма какво да се обсъжда, той е единственото сериозно решение.
п.п. За цената, да не пиша пак после. Нито десет, нито двадесет лева могат да оправдаят лошото качество или изчезването на програми в дъжд или сняг! 11 месеца несгафиха нито един път :o А и нета им си го бива ;)

Неактивен bozhidarg

  • Публикации: 126
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2011, 00:22:34 am »
Относно blizoo има много лоши отзиви от колеги в бачкането и чакат да свършат догожорите и се махат

Неактивен lazarus18

  • Administrator
  • *****
  • Публикации: 1633
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #6 -: Февруари 20, 2011, 00:49:09 am »
Същото може да се каже и за много потребители на Булсат /и всеки друг оператор/. Само се въртят клиентите от едно място на друго.

Неактивен bozhidarg

  • Публикации: 126
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #7 -: Февруари 20, 2011, 10:02:00 am »
Аз затова още немога да направя избор за оператор

Неактивен johnyboy

  • Публикации: 23
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2011, 12:36:56 pm »
Цитат
много лоши отзиви
Има. Първите няколко дена ги тормозих да си оправят кабелите и нивото на сигнала. После няколко пъти сериозно ги тормозих затова че ми спират нета и HD пакета като забравя да си платя. Вече ми пращат смс-и по няколко пъти да ме подсещат. Имат правилното отношение към клиента. При повечето доставчици отношението е - за толкова пари толко! И на мен ми се иска да извади някой нещо по, та да има конкуренция и развитие ама, засега невиждам нищо.
п.п. Предлагат пробно включване, 5 дена доколкото си спомням. Аз подписах още на третия, защото имах две кабелни за сравнение (то не че имаше какво да се сравнява ;D).

Неактивен pnikolov

  • Публикации: 71
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2011, 21:10:30 pm »
Аз по тази клауза за 5 дена, като пуснаха цифровата ТВ, бяхме още на Евроком - в последния ден им пуснахме предизвествието и така и не си взеха приемника  ;D
След това ги разкарахме и от както ги има НЕТ1 на пазара сме към тях. Засега нямам на какво да гледам Full HD така че и не си давам зор да търся доставчик. Те и наште имат 2 безплатни канала, отделно цифрова, но за момента нищо не ползвам от тези екстри. Пък и приемник нямам, а за да имам не ми се дават към 300лв за китайски боклук - по-добре двойно за читав, ама и то стана една..
Интернета обаче на моите е велик. Досега се съм ползвал, но този е супер. Така, че за момента съм от доволните клиенти. Най-много да си пусна допълнително Булсат само заради HD, но не и тази година.

mvarbanov

  • Гост
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #10 -: Октомври 04, 2011, 20:53:27 pm »
Аз съм от Пловдив и съм на оптика на Cool Box с приемници от които единият е с HDMI,картината като общо бива.Но имах възможност да видя и тази на Bliizzu и мога сръка на сърцето да каже че качеството на цифровата им беше на ниво,а HD пакета няма какво да говоря,няма толкова пълен и добре изглеждаш пакет (y)

civica

  • Гост
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2011, 20:56:36 pm »
.... ,а HD пакета няма какво да говоря,няма толкова пълен и добре изглеждаш пакет (y)

Това не е напълно вярно , но не си имал друга възможност за сравнение !  ;)

zlatko

  • Гост
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2011, 09:50:33 am »
@mvarbanov
Може би най-добрия HD пакет имат MSat, но е в голямата си част пиратски и не е ясно до кога ще го има в този му вид. Предложението на Blizoo има сериозна конкуренция от страна на SatelliteBG, въпрос на лични предпочитания е кой набор HD програми е по-добър. Хубавото при SatelliteBG  е, че абонатите са само HD, и вървят с много добри темпове към обогатяването точно на програмите с висока резолюция/качество. При Blizoo е предимство възможността да получаваш пакетно и интернет.
За мен практически ако си инвестирал пари в хубав голям плоскоекранен телевизор изборът е или SatelliteBG или Blizoo.

murrey

  • Гост
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2011, 12:04:21 pm »
SateliteBG от DHT операторите наистина предлагат най-добро качество, ама май и на най-висока цена. Само че започнаха с номерата на Близуу - от няколко дни прекрактиха излъчването на пакета на бТВ...

zlatko

  • Гост
Re:Blizoo HD vs. Bulsatcom HD
« Отговор #14 -: Декември 21, 2011, 15:01:56 pm »
@murrey
bTV пакета отдавна е възстановен при SatelliteBG, до края на годината ще тръгне и един нов HD канал, интересен за почитателите на бойните спортове - FightBOX HD. Дават MMA, бокс, сумо, кеч и т.н. През 2012 ще бъдат добавени още 7 HD програми от същата медийна група: FilmBOX HD, FilmBOX Action HD, FashionBOX HD, DocuBOX HD, EroX HD, EroXX HD, EroXXX HD. Пакетът е скъп, но става изключително атрактивен дори и за европейските стандарти.