Автор Тема: От къде да поръчам CD ?  (Прочетена 12414 пъти)

Неактивен Toni

• Публикации: 31
От къде да поръчам CD ?
« -: Февруари 16, 2011, 19:54:11 pm »
Здравейте.Бихте ли дали съвет от къде може да се поръчват /изгодно/ оригинални CD.От Бг. и от чужбина /там са по евтини и по истински предполагам/ и разбира се да доставят до Бг.
Благодаря ви  ;)

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
Re:От къде да поръчам CD ?
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2011, 20:06:29 pm »
Здравей, у нас има няколко по-сериозни магазина, от които могат да се поръчват дискове.
Работил съм с всеки от тях - и съм доволен.
Понякога цените са неприятни ... друг път се чака повечко, но - всеки сам решава дали си заслужава цената и търпението :)

В книжарниците в моловете на Стамболийски и Цариградско шосе също има добър избор от заглавия, но незнам как стоят нещата с евентуална поръчка на неналични албуми от там.

Успех!

hgi

• Гост
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2011, 20:40:24 pm »
Не знам каква музика слушаш, иначе juno е много добър - http://www.juno.co.uk/

Неактивен Toni

« Отговор #3 -: Февруари 16, 2011, 20:46:02 pm »
Мерси Rudra,тези ги знам.Явно по добри в Бг.от тях няма ;D Би ли ми казал някои в чужбина и още 1 питане,защо изданията от или за Япония са доста по скъпи от другите? Заради "близкото" местонахождение на страната или .... ???

Неактивен dimitar_genchev

• Публикации: 8
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2011, 20:56:30 pm »
Аз от тук съм си поръчвал пристигат за около 20 дни
 http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dpopular&field-keywords=chesky&x=0&y=0
с доставката идват около 1/3  по евтино някой заглавия

Неактивен Toni

« Отговор #5 -: Февруари 16, 2011, 21:59:04 pm »
ОК,мерси на всички.Току що поръчах от Amazon,пък ще видя какво ще стане ;)

Неактивен p100ynov

• Публикации: 133
« Отговор #6 -: Февруари 20, 2011, 01:20:44 am »
Колеги, сравнявайте цените на дисковете в различните държави. Някои заглавия са по-евтини в английския амазон, някои в немския, а повечето в Хамериканския, който въпреки, че е Хамерикански, нещата пристигат от Германия и не се плащат мита и ДДС-та или нещо друго. Просто си правете сметката ;)
you're nobody without a naim

vdsvicky

• Гост
« Отговор #7 -: Февруари 20, 2011, 20:54:12 pm »
А защо мислите , че самички ще постигнете по-добри резултати в ценово отношение. Rudra според мен даде добро предложение с Меломан. Хората там имат сьздадени контакти и правят порьчки на едро. По-добра цена едва ли ще се намери , вьпреки че има доста европеѝски фирми , но доставката разбира се не е безплатна. От Европа и Америка си заслужава да се порьча техника каквато не може да бьде намерена у нас или пьк е с историческа стоѝност , за да си заслужава единична порьчка.

diannedel4ev

• Гост
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2011, 21:28:10 pm »
Никакви поръчки на едро не правят Меломан, като си поискаш нещо поръчват една бройка и ти я пращат след седмица, при такива магазинченца изобщо не съществува термина " на едро". :) И може и да са имали връзки до 2000 г., докато още не можехме да купуваме от интернет, но след това вече всички имаме "връзки", а и свободното сваляне на музика уби този пазар като цяло. :)

drazmahala

• Гост
« Отговор #9 -: Февруари 21, 2011, 11:18:42 am »
А защо мислите , че самички ще постигнете по-добри резултати в ценово отношение. Rudra според мен даде добро предложение с Меломан. Хората там имат сьздадени контакти и правят порьчки на едро. По-добра цена едва ли ще се намери , вьпреки че има доста европеѝски фирми , но доставката разбира се не е безплатна. От Европа и Америка си заслужава да се порьча техника каквато не може да бьде намерена у нас или пьк е с историческа стоѝност , за да си заслужава единична порьчка.

Меломан са дистрибутори на няколко лейбъла за БГ и чрез тях се снабдяват тези, които продават дискове в БГ. В момента гръцкия Public ,в мола на Цариградско, предлага не лош избор на цени по ниски от Меломан.Иначе цените в Amazon.com са в пъти по евтини особено за някои издания. Тжова е в момента най евтиния онлайн магазин за дискове - KupiCD пък е един от най скъпите - даже се чудя как оцелява този, който го държи. Който има възможност да пазарува от Амазона да го прави без колебание.

Неактивен Toni

« Отговор #10 -: Февруари 21, 2011, 17:27:13 pm »
Ами както ви казах преди няколко дни си поръчах пробно 1 диск от Амазон и съм доволен.Тук струва 30 лв. а от там ми излезна 11 лв. с доставката до Бг.Мисля че разликата е добра  ;)

Неактивен gorkaev

• Публикации: 41
« Отговор #11 -: Март 30, 2011, 19:25:50 pm »
В събота, 26-ти март поръчах CD диск от "amazon.co.uk"и днес следобед го получих :oШашш...

Неактивен p100ynov

• Публикации: 133
« Отговор #12 -: Март 30, 2011, 19:27:49 pm »
Нека е шаш, важното е, че няма паника:)

А колко е доставката само на един диск?
you're nobody without a naim

Неактивен gorkaev

• Публикации: 41
« Отговор #13 -: Март 30, 2011, 19:31:35 pm »
1,82 GBP за 1бр.