Sep 252011
 
Новият модел на Optoma – HD33 – e 1080p, DLP, 3D проектор, който според производителя “осигурява една от най-високите резолюции при 3D на пазара”. HD33  предлага пълен набор аналогови и цифрови интерфейси за свързване, включително и два HDMI входа.
С неговите  10000:1 контраст и 1800 ANSI лумена яркост, проектора е идеален за домашно ползване, но е подходящ и за ползване в по-силно осветени помещения.
Новият модел  използва технологията на Optoma – PureEngine light processing, също така и Pure Motion4 frame-interpolation, която според компанията “дори на най-ниски нива подобрява детайлността на всеки кадър като в същото време запазва облика на заснетия филм. При най-високи стойности на тази функция, проекторът е идеален за бързи кадри в спортни предавания и екшън сцени, като буквално премахва замазването”.
Същевременно, PureD оптимизира настройките и яркостта на проектора да съответстват на показвания видео материал.
HD33 използва новоразработените Optoma 3D-RF радио очила, които избягват проблемите, породени от комуникацията по инфрачервен път. Очилата са с презареждащи се батерии. HD33 се продава с един чифт очила, а цената му в Англия е 1350£.
източник: http://whathifi.com