Не забравяй също, че няма как да запомниш звука, а трябва да имаш различните усилватели едновременно
С това никак не съм съгласен...
Човек с поне малко нормален слушателски опит, няма нужда да сменя 5 усилвателя веднага един след друг, за да прецени кое как свири.
Дори самата идея ми се струва доста изморителна - не физически, а чисто слухово!
Другия момент е, че според мен за да се добие по-сериозна представа за звученето на един усилвател... и какъвто и да е компонент ... е силно препоръчително да му се даде повече време.
Някои неща на първо слушане изглеждат силно впечатлителни... след ден два човек евентуално усеща, че много неща в тях не са толко чудесни... баланс и т.н.
Та според мен най-добрия вариант би бил - trokadero да провери какво има налично при нашите вносители, и кое биха му дали за домашно демо. След това да вземе един усилвател за два-три дни ... след това втори ... трети ... и да преценява. Такъв род преценка за мен е много по-стойностна и реална, отколкото да се струпат 5-6 усилвателя у тях, и в рамките на ден-два да се въртят на всеки 3 парчета ...
А сега да преминем към реалната страна на нещата 
Уви както вече казах(и не само аз) силно препоръчително е да се насочиш към по-сериозен клас усилвател.
Бих чул например:
Primare I32 - уви ако не бъркам го няма наличен
ARCAM A38 - нямам представа за наличност и дали ще ти дадат за замо вкъщи
Simaudio Moon I3 - биха ти го дали за проба ... но нямам представа дали го има наличен
Naim Nait XS - има наличен, но почти съм убеден, че няма да ти дадат за демо вкъщи
Krell - ниския клас го няма наличен, и няма да се внася скоро, освен по поръчка...
Densen - ако са останали при вносителя - това е един от логичните избори
Linn - При положение, че ти е харесало как свирят заедно... и цената е толко добра - не е лошо да го имаш предвид като сериозна алтернатива!
Успех!
П.П. Нищо не казваш за източника... а той е критичен особено при такъв клас система