А така. Това за ДЮН-а малко ме обърка, имаш предвид, че му трябва монитор ли, за да се разхождаш по файловета? Ако е куц за музика, тогава идва малко скъпичък само за филми. Както съм писал по-горе, съм отворен за предложения. Усилвателя мисля, че вече е ясен- онзи с ДАК-а, да предложите тогава алтернатива за източник? Определено ще му се налага да плейва и други музикални формати, а не само матрични дискове така, че чист ЦД плейър отпада. А ако източника е лаптопа ще мога ли да го свържа с усилвателя, например с USB или безжично? Още веднъж се обръщам за мнение относно изписаните най-горе стоящи ОТ. Кои биха си паснали с тази марка (NAD) усилватели за музиката която ще се слуша( хави метал) и квадратурата на стаята?
Ами няма как колонита да са напред от стената, защото конфигурацията на нещата в хола не го позволява. Имат си точно място от двете страни на телевизора и ако се мръднат напред и 15 см. излизат пред поставката му и застават на оформилата се пътека, така да се каже, в хола( от където се преминава най-често) въпреки големината му.