И така, на път съм да довърша най-накрая домашното кино, искам да кажа, за който сега е тръгнал по тоя път, че се радвам на решението си за поетапно изграждане на системата и че не се хвърлих на евтин вариант "всичко в едно", да не говорим, че всяко ново допълнение радва все едно цяла нова система си си купил

Добавих центъра от същата серия Monitor Audio RX /при първа възможност ще добавя снимки/, пасна идеално като звук. При филми с HD звук, например DTS HD, не мога да си представя, че може да звучи по-добре /е, знам че може, но на мен повече не ми трябва, затова вероятно никога няма да отида да чуя златната серия GX

) Жената каза, че по-добре на масичката да я сложим, отколкото да дупчим, стои добре.
В момента търся да реша въпроса и с RXFX колоните. Жената пак не ще да дупчим и сигурно ще ги слагам на стойки, колкото и да не ми се искаше.
Вече почти узрях и за идеята за субуфер, затова се надявам да получа малко съвети тук.
Харесват ми субуферите на REL, поне по отзиви и на картинка. Мислех за Т7, Т5 или някои от старата серия, обаче попаднах на страхотни отзиви за субуферите на BK - XLS 200 и XXLS 400. Тези на картинка малко по-малко ми харесват от на REL, макар че предполагам зависи от цвета. Това може би не е толкова важно, все пак ще стои на земята и няма толкова да се набива на очи, а може и да няма особена разлика на живо. По отношение на цена/възможности обаче изглежда са доста по-добър вариант. Проблемът основно е къде ще го сложа.
Оказа се, че не съм бил точен, като писах размера на помещението, наскоро си прегледах етажния план - 30 кв.м. е, не знам защо си мислех че е по-малко. Въпреки това ми се струва, че разликата в мощността на субуфера за мен едва ли ще е от значение.
Всякакви съвети са добре дошли.