Новите в eBay имат гаранция, просто трябва да го пратя до англия за 20-30 паунда вместо за 20-30 лв до София примерно.
От друга страна имам някой долар в PayPal баланса и ако ги пусна към България настъпват известни усложниня, които искам да избегна по възможност. Ако има търговец в България който да приема PayPal плащане ще имам повод да се замисля.
Дори в крайна сметка да реша да го взема с гаранция от София, въпроса пак стои. От изброените Denon 2313 е най-близко до 3310 но все пак ми е интересно другите марки в съответния бюджет на какво ниво са, тъй като не съм ги слушал и сравнявал, дори не съм ги виждал на живо. Ако има хора с опит с някои от изброение модели, и е минавал по този път може да сподели какво му харесва в даден модел, какво го дразни т.н.
Колкото до риска, вижда ми се премерен. Имам доста неща втора ръка, собствениците на този тип техника я поддържат повече от добре. Е с рисивъра се получи кофти но и да имаше гаранция нямаше да помогне в случая. Ще пробвам да го продам на части или целия, той работи частично, просто единствения HDMI изход е изгорял и видео частта му е неизползваема.