Автор Тема: Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения  (Прочетена 269263 пъти)

civica

• Гост
Много лошо!!!Това направо ме кара да се замисля дали да не купя друга марка тв.

Не бих казал , че е лошо , просто е малко объркващо , но и това си има решение ! Ако си харесал някой модел , погледни какво пише на гърба на матрицата и на задния капак на ТВ-то / на стикера , втория ред /, запиши си го и ще го разнищим като информация ! За съжаление при Самсунг е така - не им стигат собствените матрици и се налага да вграждат и от конкуренцията в телевизорите си !

Неактивен bozhidarg

• Публикации: 126

Неактивен bozhidarg

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница , обсъждане , мнения
« Отговор #362 -: Февруари 01, 2012, 03:30:15 am »
Това по рекламата с гласови команди ли ще е?   http://www.youtube.com/watch?v=aGqzyviV4eg&feature=related

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #363 -: Февруари 01, 2012, 11:58:53 am »
Да, но досега не съм видял уред с гласово управление да работи перфектно.

Неактивен bozhidarg

« Отговор #364 -: Февруари 02, 2012, 02:13:55 am »
Дано да е на български иначе как ще го управляваме  ::)

Неактивен lazarus18

• Administrator
« Отговор #365 -: Февруари 02, 2012, 11:40:48 am »
Предполагам, че ще работи на български както на шотландски.
http://www.youtube.com/watch?v=NMS2VnDveP8

Неактивен svetlio1

• Публикации: 77
« Отговор #366 -: Февруари 02, 2012, 18:30:39 pm »
Като гледам по менютата какъв превод правят  :D  ,мога да си представя гласовите как ще са... :D
47LM660S ,40XV733G , 40B750 , 37R81 ,37LG5000 ,32LG3000 ,PlayStation3 , XBOX360 , YAMAHA RX-V673

spark33

• Гост
« Отговор #367 -: Март 23, 2012, 21:37:11 pm »
Здравейте ! Имам следния проблем. Свалих си филм от типа "Blu-ray.Remux.1080p.AVC.TrueHD.5.1-HDRemuX" 10ГБ и реших да го пусна през "Домашний медиа сервер". Проблема е, че много сече и не става да се гледа. Връзката ми е безжична до ТВ-то. Има ли някакви настройки този сървър за да се оправи това. И изобщо става ли да се гледат филми по-големи от 5-6 ГБ без да сече ?

Неактивен dimitar_genchev

• Публикации: 8
« Отговор #368 -: Март 23, 2012, 22:06:21 pm »
Пробваи с кабел може да ти е от безжичната връзка :)
Според мен най вероятно е от това .

spark33

• Гост
« Отговор #369 -: Март 23, 2012, 22:48:21 pm »
Пробваи ...
Имам кабел. Тв-то е UE32D6500 има вграден WIFI има и LAN вход. Когато го използвам за интернет става и по двата начина, обаче когато реша да пускам филми от сървъра не ми позволява по кабела, трябва да съм на безжичен режим. Сигурно е от някакви настройки, но аз не знам, къде да пипна. :(

sasho1bs

• Гост
До колкото знам тв то може да записва на флашка това което гледам.Слагам му празна флашка и натискам бутона за записване и нищо не се случва.Някои да знае как става номера?Става дума за ц6000

Неактивен lazarus18

• Administrator
Първо трябва да я форматираш чрез телевизора.

sasho1bs

• Гост
Да но как?Като я сложа ме пита дали искам да гледам нещо през плеара или надстроика на софта.Няма друг вариант.

Неактивен lazarus18

• Administrator
А защо мислиш, че можеш да записваш?
По принцип на тези модели тази фукнция се активира допълнително чрез сервизното меню. Поне така помня.

sasho1bs

• Гост
Ами с такова впечатление съм останал а и си има такъв бутон на тв то.А някои да има идея за д6500 защо като се свали 3д филм и го гледаш и след известно време решиш пак да го гледаш изписва че неподдържа тази разделителна способност?Вече го е правило това на 2 филма.