Здравейте,
Предстои ми покупка на телевизор спрял съм се на 46" - ще се гледа от около 4м разтояние, като има директна светлина срещу телевизора.
Огледах се в новата LED серия на Samsung - видях промоцията в ТМ и вчера ходих до Благоевград в магазина им.
Сигурно няма да ви изненадам ако ви кажа, че там идея си нямаха какво продават - консултантите са трагедия.
За 3D още не бяха получили очилата - казаха че цената се очаква да е около 600лв
Разглеждах 46C7000 (така и не успях да видя как възпроизвежда 3D), демотата изглеждаха много добре, не съм специалист но картината беше страхотна, ъгълът на виждане според мен е отличен, въпреки че четох някъде по ревютата, че не бил толкова добър. Единственно ме дразни малко гланцовия екран - отразява сериозно дори лампите в магазина се виждаха.
Трудно ми е да ви опиша каква картина извади обаче, когато ги накарах да пуснат кабелна

, дори му казах на консултанта че ако занеса вкъщи телевизор за 4К и го пусна с такъв образ ще ме изгонят

. Почнаха да ми обесняват, че при тях снигнала бил много слаб, много телевизори били вързани и т.н.
Исках да пробвам InternetTV, но и това не успяха да ми пуснат, защото нямали окабеляване.... Wifi и т.н.
Въпроса ми е относно 3Dто дали си заслужава, някой успял ли е да го види, ясно е че все още няма съдържание за него, но нали го дават да конвертира от 2D в 3D (дори го пуснахме телевизора в такъв режим, но без очила всичко се вижда размазано).
Гледах също така 46C6500 и си мисля, че е добра алтернатива ако не се гледа 3D.
Ако някой има впечатления да сподели и посъветва