Хм, не очаквах така силно да ме разубедите за амп-а... В този бюджет единствено Pioneer A9 MK2 с вградения си ДАК ме е грабнал, единствения усилвател с ряз, добра динамика, прозрачност и много добри среди, макар и не перфектно неутрален. Просто на фона на 90% от техниките, които съм слушал, това е единствения, на който се слуша музика, без да те натовари и подразни с някакъв натрапчив проблем. Бях много песимистично настроен и резервиран към марката, но след като го слушах един месец с моите ОТ и отделно с по-висок клас QUADRAL, съпоставен с разни топ модели Denon-и, Naim-ве, BMC-та и т.н., той свири най-вярно, без да вкарва името си в музиката. Освен това много добре контролира специално моите Monitor Audio и дава перфектна ритмичност, която те кара да усилваш все повече и повече. Единствено би ми се искало да е още малко по-информативен, но това мисля лесно може да се реши с добър външен ДАК. Но да не се отплесвам излишно. Тоя амп за съжаление не мога да го мисля заради липсата на AV bypass... Все пак един приятел с MA GX има по-старото Kandy и може да ми го даде в скоро време, тъй като го хвали доста, така че тогава ще реша със сигурност какво да правя...
Та относно даковете за съжаление, нищо не може да ме грабне в ниския клас, реален смисъл има така като гледам само от Benchmark... Иначе колегата с Musical Fidelity-то ще го имам предвид за преслушване.