В предния си пост си казал, че всичко ти е тръгнало със сървъра. Какво друго те тормози?
тръгна, обаче например не виждам Google media server от телевизора, а от Zinwel zp500 се вижда и се пускат клипчета без проблем. Не знам дали трябва да правя някакви допълнителни настройки за да се появи и на телевизора
Освен това ползвам homemediaserver.ru и там за да пускам клипове от YouTube трябва да създам "подкаст". Как мога да добавям клипчета в този подкаст, как мога да увелича броя им над 25, как мога да пусна интернет телевизия ... ей такива неща ме вълнуват.
Иначе филмите вървят добре, субтитрите са хубави, регулират се, картината е прекрасна, но малко ми е слаб компютъра за FullHD изглежда

От време на време някои клипчета забиват
Всичко се контролира само от дистанционото на телевизора като всички бутони работят, включително и тези за управление на плеър
още нещо да ви попитам - възможно ли е телевизора TOSHIBA 46SL733G да не става за България и за Кейбъл тел?
Цифровият тунер тръгва да търси от 113.000 а според техника на около 70.000 имали доста програми?
...
Благодаря!
ще тествам въпросните сървъри при първа възможност
всъщност най-големия проблем сега е с CAM модула
(сменям трети), но за него ще пиша в темата за кабелните оператори