Автор Тема: Toshiba LCD / Faq - на първа страница, обсъждане , мнения  (Прочетена 395523 пъти)

nkd

• Гост
Ето една програма за около 3 мин. вгражда
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php тук май е платена виж от къде можеш да я дръпнеш безплатно.

Dakata

• Гост
Здравейте отново!
 Искам да попитам за WLM-10U2 с какъв чип е на кой производител и дали ако намеря USB устройство със същия чип дали ще тръгне Wi-Fi. Благодаря предварително  ;D

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
Засега не знам нищо по въпроса. Ако някой разполага с описаният USB донгъл-да го отвори и да пише кой е процесора.

DNM2008

• Гост
То вярно е навряно ... , ама с лупата излезе това:

Ralink RT 3572L
 POY21 70B0
 0940ST

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Това е процесора. Всички Wi-Fi USB донгъли базирани на него ще стават на телевизорите Toshiba.
http://www.ralinktech.com/

Dakata

• Гост
Благодаря за бързата реакция. Ще пробвам с някои RALINK и ще пиша дали става  ;)

kristian93

• Гост
А дали ще може и за Toshiba 32LV655P да се качат подобни снимки? А и също бих искал да разбера малко повече за него, тъй като в гуугъл почти всички сайтове са на немски. Благодаря предварително!

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
А дали ще може и за Toshiba 32LV655P да се качат подобни снимки? А и също бих искал да разбера малко повече за него, тъй като в гуугъл почти всички сайтове са на немски. Благодаря предварително!
Освен да свалиш задният капак на твоя и да го снимаш ,друг начин за сега не виждам  :)

kristian93

• Гост
Здравейте, имам LCD телевизор Toshiba Regza 32LV655P. Днес забелязах в горния десен ъгъл на зелен фон малка точка. Когато се вгледах по дълбоко забелязах, че пиксела свети в червено(от лявата част на пиксела) и черно(от дясната част на пиксела). Когато смених фона на червен пиксела не се виждаше и всичко беше OK, но когато смених на черно също не се виждаше. На всички останали цветове пиксела се вижда. Моля ви кажете пиксела умрял ли е или е от "мързеливите" и ако е от втория вид има ли шанс да го оправя. Моля ви помогнете понеже съм много притеснен, тъй като телевизора ми е само на 5 месеца.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Най вероятно е блокирал. Не си спомням дали твоят модел е с матов екран /при гланцовите не става защото са с предпазно стъкло/, но ако е ,опитай с няколко леки притискания на мястото.

kristian93

• Гост
За съжаление обаче е гланцов. Има ли някакъв шанс да се оправи от сам?

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
За съжаление обаче е гланцов. Има ли някакъв шанс да се оправи от сам?

Една от програмите за отстраняване на блокирали пиксели се намира на страница  www.jscreenfix.com/basic.php.
По твърдение на разработчиците, блокиралите пиксели в болшинството случаи се отстраняват след 20 минутно ползване. Но ако  не се получава, пробвай да включиш программата за  5-10 часа. Програмата изпълнява високоскоростна смяна на цветовете на отделните пиксели, което позволява программно да се включи (или изключи) блокиралият пиксел. След пускането на програмата на  екрана се появява око с мигащи пиксели. Просто го насочи на на дефектната област и очаквай резултата.

vzlatev

• Гост
Здравейте, отскоро имам 40sl733g toshiba и искам да си инсталирам media server...понеже тази област е нова за мен, моля за малко разяснения как става това...купих си wi-fi модул и го инсталирах успешно, но от там нататък не мога да се оправя...идеята ми е да мога да гледам неща които не могат да се гледат по нашите тв(примерно спортни предавания, които не се предават по blizoo).

малко по късно се оправих :) намерих бутона на дистанционното Media player и всично е наред....

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
vzlatev
Кой сървър си инсталира и напиши впечатленията си от него.

vzlatev

• Гост
wild media server - руски

работи добре с филми(има и суб) и файлове от компа. проблема е че като пусна на 1080 почва да ми сече предполагам заради стария ми рутер, който не качва повече от 11mbps. ще трябва да го сменя с по нов - N.

някой има ли идея как да гледам интернет тв с този телевизор...мислех че имам поне youtube, но уви....гледам че media server-a има такава опция, но нещо не мога да го подкарам...