Здравейте На всички Искам да ви се похваля че след прочетеното тук в тази статия аз си закупих TOSHIBA 40RV733G картината я гледам на стандарт а когато съм на Фулхд тогава я гледам на динамичен - останах очерован матрицата е на самсунг на кашона след бар кода има буква K и така въпросът ми е вчера си сложих телефона и го свързах масова памет излязоха ми всички снимки но MP3 то го нямаше а виждах само папката на MP3 Някой ако помогне с нещо ще съм мо благодарен - версията на тв то ми е - Системна Информ. TOSHIBA 2010 - 10.1.41.4 Apr 27 2010 - 16:06:46 FW:30 Благодаря ви предварително ако някой може да даде препоръчителни настройки за цветове и тн защо то всичко ми е на нула и незнам тоя сензор да го ползвам ли или не и също така 3D то къде важи ?
По описаният по-горе начин не може да се влезе в сервизното меню на Toshiba 42XV635D , вероятно и на други модели от2009г. , други идеи ?
Цитат на: nkd в Април 06, 2010, 19:43:59 pmПо описаният по-горе начин не може да се влезе в сервизното меню на Toshiba 42XV635D , вероятно и на други модели от2009г. , други идеи ? Здравейте и аз мога да кажа същото аз съм с 40RV733G И Се мъчих доста да вляза в сервизното меню и не става
Здравейте, тъй като съм се исплашил односно TOSHIBA 40RV733G - Проблемът ми е следния Когато Пуснах филм и свалих щорите изгасих лампата и забелязах на черен екран че има леки мъгли горе в левия и десния ъгъл много леки който сочат надоло към центъра ако несе бъркам,но аз ги забелязах пробвах за тест с DPT и на другите цветове това въопще го няма но на черен екран го има Това нормално ли е или не ? Благодаря Предварително !!!