Здравейте, снощи си купих от ТМ модел Toshiba 40XV733 и сега искам да споделя. Понеже ми дадоха 3 дена за рекламация дано бързо дадете съвет

Предимства
- Това с корекцията на звука работи (да не "изгърмяват" рекламите като прекъсват сериала).
- за около 6 мин. ми откри всичките 118 DTV (DVB-C) програми, като 3-4 от тях бяха HD ( за страна избрах - други, сканиране - бързо)
- Сензора за осветеността на стаята работи доста добре и се настройва както си искаш
Недостатъци
- Resolution+ (вкл/изкл.) - никаква полза от това. Все едно съм засилил остротата доста.
- направи ми няколко пъти следния номер - като сменя програмата с друга, чакам повече от 20 сек... и нищо - тъмен екран; после сменям на друга - ОК, след това сменям пак на тази дето не ще и тогава тръгва.
- за да гледам изображението в цял екран разтеглям 4:3 във формат 16:9 или друг удачен, но в двата края от ляво и дясно в едни ивици от по 10 см. картината е много разтеглена по хоризонтали
- дистанциооното има проблем - трябва да се (почти) прецеля в ТВ-то, за да действа.
- яд ме е и за това - когато картината (сцената) се движи настрани се забелязват накъсвания, не е гладко преместването (и при ATV и при DTV). А аз мисля да гледам и други неща, освен да речем шоуто на Слави.