след близо месец, моето ходене по мъките свърши

да ме извиняват hristoslav и lazasrus, не искам да пиша в темата за Самсунг, но С650 не може да стъпи на малкия пръст на Philps 7605

не претендирам че съм разбирач, даже обратното... но все пак да споделя моето мнение...
имах "щастието" да притежавам Самсунга една вечер, но това е достатъчно за да го сравня с Филипса който вече имам няколко дена
вярно, има някои недомислия из менюто и дистанционното, но картината е на доста по-добро ниво (ефирен цифров сигнал)
за ден тествах и с Мегалан ТВ - резултата пак в полза на Филипса
при Full HD тестовете, "огледалото" като че ли има предимство, и това беше нещото което ме накара да избера Самсунга(плюс разликата от 400 лв) но уви, още същата вечер един пиксел "изгря" - имайки едно наум за качеството на марката, бях взел гаранция+ от ТМ срещу 109 лв. но въобще не се поколебах да го върна и заменя за Филипса
след като вече продадох прахосмукачката която вървеше в комплект с него мога да кажа, че за почти същите пари притежавам ТЕЛЕВИЗОР, даже нещо повече
бтв - съжалявам, че ме домързя да снимам подсветката на Самсунга - същата е като снимките показани в предните постове за 7605
но макар и късно, разбрах че тя не е от толкова голямо значение

поне за мен...
и за да не остана грешно разбран - благодаря на всички които отделят от времето си за този форум и събират/предоставят полезна информация. не искам да засегна никой, но съвета от мен е : вслушвайте се в чуждите съвети НО решавайте най-вече на базата на собствените си предпочитания