Привет на всички,
След нечовешко мотане най-сетне се сдобих с 42PFL8654. Плени ме картината и го избрах пред останалите в магазина.
Прибрах се у дома, докарах кабела от рутера до ТВ, ъпдейтнах го до последния фирмуеър през интернет, гледах няколко филма от домашния сървър (линукс) през mediatomb. Кеф!
Всичко наред, докато по грешка не опитах да отворя един mp4, който не се беше свалил до момента. Изписа се съобщение "this file is not recognized. Cannot open." или нещо подобно, показа една директория с надпис EMPTY и до там с гледането на файлове от DNLA сървъра. ТВ бачка ОК, NetTV бачка ОК, но всеки път, когато опитам да отворя Browse PC, ми показва searching на 1/3 стъпките... и така до безкрай.
Какво ли не пробвах - рестартирах сървъра (Linux + mediatomb), рестартирах рутера, гасих ТВ с изключване от контакта за цял ден (докато бях на работа), нищо. Просто НЕ еб@ва да види сървъра и това си е. Непрекъснато е Searching при положение, че нищо не е променяно - просто след тоя "счупен" файл все едно няма DNLA...
Някой срещал ли е подобен проблем или да е чувал за възможно решение? Благодаря!