Автор Тема: LG LCD / Faq - на първа страница, обсъждане,мнения  (Прочетена 175366 пъти)

nkd

• Гост
Re:LG LCD / Faq - на първа страница, обсъждане,мнения
« Отговор #120 -: Ноември 04, 2010, 17:37:30 pm »
Ами това е много добър модел , даже беше отличен с първа награда наскоро в класа бюджетни модели , тоест цена /качесво.

soon

• Гост
« Отговор #121 -: Ноември 05, 2010, 12:55:50 pm »
@ angellobg
модела е много добър на пук, че навсякъде се коментира колко му бил малък контраста и черното с изключен динамичен. Интересно, че това не се вижда в общата картина и тя е на много високо ниво спрямо примерно Sony EX500 и Samsung C650. Виж по-добрия избор е LG 42LE5500. И двата модела имат изумително детайлна картина.

angellobg

• Гост
« Отговор #122 -: Ноември 07, 2010, 09:37:20 am »
Благодаря ви много!
Вече го купихме и снощи го доставиха. Още не сме го включили, но това което видяхме в ТП е достатъчно.

mirobibi

• Гост
« Отговор #123 -: Ноември 07, 2010, 14:00:07 pm »
Колеги дайте мнение за 42LD550
навит съм даго купя / Благодаря предварително ! ;)

angellobg

• Гост
« Отговор #124 -: Ноември 17, 2010, 15:40:04 pm »
Здравейте отново!
От скоро сме с LG 42LE5300. След лек ремонт в хола, ще започвам да му се радвам като хората. Имам едно питане - имам едно ДВД Панасоник с домашно кино, което купих преди 4 години, ако не се лъжа. Не беше много евтино за времето си (600-700лв), но за жалост сега не мога да посоча модела му.Въпросът ми е: стува ли си да го вържа към този телевизор или ако самия плеър не ства, то поне да ползвам домашното кино и друг плеър, който ме посъветвате вие. Идеята ми е да гледаме качествено видео и добър саунд.
Благодаря!

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #125 -: Ноември 17, 2010, 19:08:35 pm »
Ти саунда си го знаеш какъв е и ако ти харесва го запази.
При всички положения, ако искаш да се насладиш максимално на новата придобивка, е добре да подаваш HD сигнал, което няма как да стане със сегашната система.
Виж точния модел да разберем има ли опция да се закачи външен плеър към нея.

angellobg

• Гост
« Отговор #126 -: Ноември 17, 2010, 20:44:43 pm »
Благодаря ти много за отговора. Утре ще съм в жилището и ще запиша точния модел. А саунда е наистина добър, мисля че няма нужда да се сменя.

angellobg

• Гост
« Отговор #127 -: Ноември 18, 2010, 19:57:39 pm »
Модела е Panasonic SC-HT990E-S, с учудване видях, че още се продава, само че с 200 и няколко лв по-евтин.
http://www.technomarket.bg/products/09021633/panasonic-sc-ht990e-s

angellobg

• Гост
« Отговор #128 -: Ноември 22, 2010, 10:00:53 am »
Има ли опция да се закачи външен плеър към този модел? И какъв бихте препоръчали?
Благодаря

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
« Отговор #129 -: Ноември 22, 2010, 10:56:58 am »
Може да се закачи, но само със стерео чинове. Няма да имаш пълния съраунд звук, асамо стерео, което после ще разпръскваш от системата.

Ivanka

• Гост
« Отговор #130 -: Декември 04, 2010, 18:54:07 pm »
Здравейте, днеска си взехме LG 32LE5300 на промоция с 5 години гаранция, не ни се даваха повече пари пък и скоро ще купуваме още един и за детската стая така че нямахме възможност за повече пари. Въпроса ми е някой знае ли с каква матрица е, тъй като един познат току що ми каза, че тези модели били с някакви китайски матрици, дано да не е вярно, защото в магазина казаха че матрицата на този модел е на LG. Иначе телевизора работи добре, само черното не е много наситено, но за толкова пари не можем да искаме кой знае какво.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
« Отговор #131 -: Декември 06, 2010, 20:49:03 pm »
Матрицата е S-IPS на LGDisplay / използвани във Mid-End LG TVs

Ivanka

• Гост
« Отговор #132 -: Декември 07, 2010, 14:54:33 pm »
Мерси за отговора, така и предполагахме, че матрицата ще си е на LG. Иначе за сега телевизора работи добре има доста добра цветова гама и ясна картина, дори и прословутото черно което толкова хора не харесват като се засили от настройките е доста добро. Не мога да разбера само защо CI-информация е неактивна, освен това на цифров тунер нищо не намира, въпреки че сме го сложили на страна Финландия, даже и с "----" пробвахме и пак не става, старото LCD пак беше LG но ловеше всичко, не знам може би бъркаме някъде, то верно че вече всичко е кодирано, ние сме на цифрова от Евроком, но до скоро прихващахме и от DСС , а сега с този LG 32LE5300 не става. Приятен ден на всички.

Ivanka

• Гост
« Отговор #133 -: Декември 07, 2010, 15:04:50 pm »
Между другото избирахме между http://www.technomarket.bg/products/09073104/lg-32le5300 и този http://www.technomarket.bg/products/09073306/toshiba-32sl733g и в магазина накарахме да ги пуснат на един сигнал и да ги сложат един до друг, и двата телевизора работят доста добре само че на мен лично повече ми хареса LG-то, въпреки че стария LCD  беше LG и му изгърмя панела, та не знам дали не сбъркахме  но така или иначе вече го взехме поне е с 5 годишна гаранция. Сега ще се поровя из нета за мнения относно настройката не цифровите програми защото с това LG е малко трудно.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
« Отговор #134 -: Декември 07, 2010, 15:42:56 pm »
Мерси за отговора, така и предполагахме, че матрицата ще си е на LG. Иначе за сега телевизора работи добре има доста добра цветова гама и ясна картина, дори и прословутото черно което толкова хора не харесват като се засили от настройките е доста добро. Не мога да разбера само защо CI-информация е неактивна, освен това на цифров тунер нищо не намира, въпреки че сме го сложили на страна Финландия, даже и с "----" пробвахме и пак не става, старото LCD пак беше LG но ловеше всичко, не знам може би бъркаме някъде, то верно че вече всичко е кодирано, ние сме на цифрова от Евроком, но до скоро прихващахме и от DСС , а сега с този LG 32LE5300 не става. Приятен ден на всички.
Попитай кабелният си оператор дали има свободни цифрови програми. Ако има такива и не ги хващаш -то проблема е в настройките за търсене-не правиш нещо както трябва.