LG 42LH9000 определено е по-добрият модел ,макар и миналогодишен.TOSHIBA46VL733G - серията VL ,макар и Led е бюджетна от ниският клас с много компромиси.При LG няма как да се изненадаш от матриците-поставят едни и същи в даден модел/тяхно производство/.За поръчката от интернет - единственият ми съвет е да не поръчваш от американски сайтове-техните телевизори са със друга система от тунери/шасита/ и захранване /ATSC и 110V/.
Цитат на: hristoslav2 в Май 31, 2010, 10:20:35 amLG 42LH9000 определено е по-добрият модел ,макар и миналогодишен.TOSHIBA46VL733G - серията VL ,макар и Led е бюджетна от ниският клас с много компромиси.При LG няма как да се изненадаш от матриците-поставят едни и същи в даден модел/тяхно производство/.За поръчката от интернет - единственият ми съвет е да не поръчваш от американски сайтове-техните телевизори са със друга система от тунери/шасита/ и захранване /ATSC и 110V/.понеже живея в малък град в местния техномаркет и технополис няма нищо и за това питах за поръчка от интернет от техните сайтове. Значи за LG става, а Тошиба по-добре да гледам на място? Какви са компромисите с тошибата?..............edit: объркал съм телевизорите тошибата е била TOSHIBA 46SL733G http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09073308същото ли важи и за нея? тя по-добра ли е или по-зле?
Какво разбираш под ниска цена.Преди време на подобен въпрос ми казаха - 2000 лв.