Автор Тема: Здравейте, Моля за мнение за усилвател  (Прочетена 44741 пъти)

svetlo555

• Гост
Re:Здравейте, Моля за мнение за усилвател
« Отговор #60 -: Март 11, 2011, 19:29:28 pm »
Много сте ми интересни .
Ами нали форума е за това ,за да си помагаме един на друг .
Аз си признавам ,че не разбирам и не виждам нищо лошо в това .
Никой не се е родил учен.
И много така обяснявате - не точно .
Давам Ви пример .Казвате ама не трябва така да са разположени колоните .
Ами добре де ,кажете ми как трябва да ги разположа .Само ми правите забележки ,а конкретни деиствия не ми казвате .
Кажете ми като на първолак ,така и така .
Предполагам си има някакви ЗАКОНИ във хаи фаи звука ,и тука никакви си лични пристрастия не трябва да важат.

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #61 -: Март 11, 2011, 19:57:56 pm »
В книжката с инструкции, която си получил с колоните ти, и която можеш да намериш на сайта на Monitor Audio, съвсем ясно е описано как трябва да са разположени колоните ти!

svetlo555

• Гост
« Отговор #62 -: Март 11, 2011, 21:52:24 pm »
Еми така кажете .Най-накрая ,след 5 страници нещото което разбрах е ,че трябва да са на разстояние 1,8 до 3 метра една от друга .
От къда мога да си купя стендове за тези колони?

svetlo555

• Гост
« Отговор #63 -: Март 11, 2011, 22:08:24 pm »
Приятели ,с малко срам от моя страна с незнанието си ,установих следното нещо .
МАЛЕЙ КОЛНИТЕ СВИРНАХА ,така както не ги бях чувал досега .
Имайте предвид ,че за стойки ми послужиха два кашона ))))))
Ето на ,че научих нещо много важно .
Така ,сега ме ориентирайте към какви стойки да гледам за колоните .
Мерси колеги ,кефа е голям

Неактивен Rudra

• Administrator
  • Публикации: 1873
  • AV Guide
    • www.avguide.bg
« Отговор #64 -: Март 11, 2011, 22:13:04 pm »
Във форума има раздел за стойки и аксесоари, в магазина също. Не разбирам защо не ползваш търсачката преди да питаш каквото и да било!?

nilro

• Гост
« Отговор #65 -: Май 19, 2011, 11:33:23 am »
Разбирам манията ти с марката Denon, но в Hi-Fi средите техните предложения изобщо не се броят. 1510 АЕ е не лоша машина на хартия, има една полулярна награда EISA 2010 и качеството на сглобката и дизайнът и са супер. ПОвечето хора в този форум биха ти препоръчали продукти от марки с традиции в Hi-Fi, каквато Denon не е. Определено трябв да подобриш източника, поне с един DAC. Не се подвеждай от високата цена на Mac-a. Аудио секцията му е абсолютно посредствена и ще те ограничи сериозно.

За да не правиш грешките на повечето хора тук, разходи се при вносителите и където може, вземи компоненти за проба у вас. Така най-добре ще прецениш, кой е най-рентабилния upgrade.
Не, че съм почитател на марката DENON обаче не мисля, че  марката няма традиций в Hi-Fi. Компанията е основана през 1910г. и все пак за разлика от други фирми малко или много са съхранили нещо от традицийте в хайфизма. Но ние българите сме така чули, недочули нещо без никакъв фундамент от малко познания поне почваме да бръщолевим по форумите :)

Неактивен RossT

• Публикации: 21
« Отговор #66 -: Август 14, 2011, 22:47:23 pm »
Приятел, не те знам откъде се взе и не бих са хабил да ти променям сбърканите представи за hi-fi, но се връзвам леко, когато някой квалифицира мнението ми като "бръщолевене". Вземи първо да научиш как се пише "традиции" в множествено число, после прегледай пак hi-end стерео гамата на Denon и като намериш машина, която далечно да се опира дори в долната средна класа на hi-fi, пак се обади.

Неактивен ivaylo10

• Публикации: 104
« Отговор #67 -: Ноември 19, 2012, 20:31:14 pm »
В не далечното минало денон са произвеждали доста сериозни неща в аудио техниката. Сега явно политиката на компанията е сменена, но неможе да се отмята с лека ръка една компания с над 100 години опит. Според мен имат не лоши неща в бюджетния клас, пък вече си е въпрос на вкус, кой каква музика да слуша и на какво да я слуша.