Jan 272012
 

На тазгодишното аудио шоу в Bristol, се очаква представянето на допълнение към юбилейната, двадесета серия озвучителни тела на PMC – централната колона “twenty.C”. С появата й на пазара, любителите на марката и конкретно почитателите на новата серия, ще могат освен да се наслаждават на чудесно стерео, да изградят и завършена, хомогенно звучаща система за домашно кино.

В центъра twenty.C са използвани същите M13 – 14см мид/бас говорители, както в букшелф модела twenty.21 и стоящата twenty.23. Те са разработени от PMC и имат твърда и лека хартиена мембрана, вградена в лято алуминиево шаси. Два такива говорителя обграждат новия Sonolex високочестотен говорител с мек купул, разработен в сътрудничество с норвежците от Seas. Както и при останалите озвучителни тела на компанията, новият център използва патентованата от PMC технология Advanced Transmission Line (ATL). Кросоувърът, терминалите, стените с дебелина 18мм и пет градусовия наклон на лицевия панел, са идентични с тези, на останалите модели от юбилейната серия “Двадесет”. Потребителите могат  да разчитат на двадесет годишната гаранция, давана за всички модели от серията.

Центърът twenty.C ще е достъпен за покупка в Англия след средата на март. Предлаганите финиши са, логично също както при останалите озвучителни тела от серията –  дъбов, орехов или виненочервен естествен фурнир, или черен пиано лак, а  очакваната цена – 1295£.

източник: http://whathifi.com

 Posted by at 20:35