Определено не знаех за възможността за легално изтегляне на музика , по-скоро не се бях сетил, мисля ,че има и на български изпълнители.Това е супер. Дака го видях ,но първо искам да купя усилвател и не ми се разделя приготвената сума за двете неща т.е. да направя компромис с едното.Ако ефекта от прибавянето на DAC е толкова осезаем,определено мисля да се спра на варианта плеър плюс DAC .За сега.За в бъдеще ,ако преценя, е много вероятно да добавя и CD.Много ми е трудно да реша, кой усилвател да купя.Принципно,има ли концептуална разлика м/у С326 и С356.Слушах С326, но не у нас и с мои ОТ.Иска ми се,усилвателя да предава максимално непроменен сигнала който получава.От това ,което е написано тук изглежда ,че Creek е по-скоро такъв.Така ли е?Сумата която съм отделил за колони и усилвател е около 2000лв.Мога да добавя и малко отгоре.Кабелите и стойките са отделно.В бъдеще най-вероятно ще купя и суб,в момента съм с такъв на Jamo-850 модела, който ползвам само за кино.Търся ефекта на прилична стерео система ,разбира се в тази ценова категория.Слушам различни неща ,джаз, рок ,БГ.Представям си ясен,чист ,прозрачен звук.Не съм привърженик на бумтенето и затова се насочих към букшелф колоните.Много ме притеснява акустиката в помещението,което е с особена геометрия т.е.не е правилен четириъгълник.Там където са ОТ широчината е 2,50м.дължината е около 5 м. като двете дълги страни правят дъга и в същото време помещението се разширява.В крайна сметка, за да съм точно срещу колоните, примерно на 2м.от тях, на метър от мен в ляво е едната стена и на два метра от дясно другата.Това е с няколко думи обстановката.
Благодаря за коментарите и съветите, наистина разчитам на тях!