И аз да се похваля!
От вчера и аз станах собственик на P50G20E.
Много внимавах при покупката за дефекти и дали телевизора е нов.Влизах в сервизното меню за да видя колко време е работил и колко пъти е включван - показа 3мин. и 2 включвания.
Сега имам въпроси.
1. вкючих интернета с кабел. при влизане в менюто (скайп и др.) ми предложи да обновя софтуера а аз отказах.Ако приема обновяване ще запази ли българското меню?
2. абонат съм на Бул сат ком. Приемника е включен към ТВ-то с скарт-букса.При стартиране на ТВ отваря AV1 за 2сек. и преминава в HDMI 1.Четох в шапката на темата но там има 2 варианта за оправяне на този проблем.Кой да избера?
Точно за това исках да питам. Днес направих един неуспешен опит с покупката на новия ТВ, но не видях някакви допълнителни документи за удължена гаранция. Само една книжка на мнохо езици, която е попълнена и подпечатана от ТМ.
Би ли дал координати къде да се обаждат хората за тази допълнителната.
Иначе аз моя го върнах заради навъртени 44 часа работа. Изрично бях подчертал, че искам да е нов, а те ми донесоха нахвърляни някакви неща в кашона, батериите си бяха в дистанционното, разпорени книжки. На всичкото отгоре имаше един пиксел /??/, който не светеше.
Казах им да идват да си го взимат и да носят НОВ. Уж се разбрахме, но ще видим каква ще я свършат.
Колега, на мен в ТМ ми дадоха една бланка на която е оставено място за попълване на имена СН на ТВ и е оказано какво трябва да се изпрати оп факс или поща за да се активира профил в регистъра на Панасоник.бг за да получиш 5 годишната гаранция.
Относно рекламацията не трябва да показваш никаква слабост и да си държиш на твоето. ако малко отстъпш започа едно размотаване и неспазване на срокове едни обещания дето никога няма да се случат и лека по-лека се премиряваш с фактите и толкова.
Моя статистика:
Плазма ЛГ42 два пъти сменян панел за 2г. ТП
Домашно кино 760лв. ползвано 3 месеца и сменено с ново в ТП
Лаптоп 1890лв. ползван 1г. върнат и възстановена сума ТМ
тостери и ютий 4-5 сменени с нови ТП
.....
Общо взето каквото съм купил от тези 2 вериги е имало проблем но никога не съм им пускал аванта!