Автор Тема: Panasonic PDP / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения  (Прочетена 213980 пъти)

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
  • Публикации: 698
Ами, ако искаш да е безжично, първо трябва да си купиш безжичната USB пишка на Panasonic. Само във V и VT серията си вървят с телевизора.
Добре! Къде и колко ?
И като я купя какво ще може се прави .... филни , музика ли какво?
След като имаш безжичен рутер и wi-fi адаптера може да направиш връзката на компа с телевизора, както и на телевизора с интернет. За да  плейваш филми и музика от компютъра на телевизора ,ще трябва инсталираш медия сървър на компа.
Разбира се връзката може да я направиш и с LAN кабел между телевизора и рутера.

viki72

• Гост
Разбира се връзката може да я направиш и с LAN кабел между телевизора и рутера.

Точно това се сетих, че рутера може да се ползва като разклонител а е и непосредственно до ТВ-то ;)
Като назрее момента за свързването и натсойките пак ще питам.

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Според мен не си заслужава да даваш 100лева за USB Wi-Fi донгъла на Panasonic /DY-WL-10EK/ при условие ,че телевизора ти е до компа. Освен това още не се предлага в България. Кабела струва някакви си 3-4 лева в зависимост от дължината/има и 10 метрови кабели.

viki72

• Гост
hristoslav2@   аз не разбрах , може ли да се отварят итернет станици с ТВ-то

Неактивен lazarus18

• Administrator
  • Публикации: 1634
Като браузер за интернет няма как да го ползваш. Има някакви онлайн приложения за времето, снимки и тн. Глупости са общо взето.
Да не забравяме, че това е телвизор, а не компютър или печка.

boboev

• Гост
Беее, и компютър и печка си е. Мисля да пестим от парно с този инфрачервен нагревател през зимата. Иначие снощи погледахме You Tube през Vierra Cast, но няма браузър и по-добре, че щеше и клавиатура да трябва и става зле. Иначе да, точно така изглежда безжичната пръчка, но hristoslav2 е прав, ако прекарването на кабел не ти е проблем както би било при мен, не се занимавай с Wi-fi

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
hristoslav2@   аз не разбрах , може ли да се отварят итернет станици с ТВ-то

Само тези сайтове отваря
Eurosport, Skype, Twitter, Google Picasa, YouTube, Bloomberg News, The Weather Channel, Amazon Video on Demand, Netflix

Прави впечатление ,че в британският модел има възможност за свързване на клавиатура
USB - USB   2 (side); Flash Memory/Keyboard/WiFi/USB HDD Recording/HUB
http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/VIERA+Flat+Screen+Televisions/NeoPDP+TVs/TX-P50V20B/Specification/4916239/index.html?trackInfo=true

на континеталният модел /който се продава у нас/ я няма тази екстра

Panasonic 2010 plasma: Floating blacks (Плаващо ниво на черното)
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1236475

boboev

• Гост
Само да предупредя, ако някой не знае, че промото в ТМ на Панасоник за 5 годишна гаранция не се получава автоматично.

След като си закупите ТВ, получавате съвсем стандартна двугодишна гаранция. Чак след като се свържете с представителството на Панасоник у нас, и ви изпратят един регистрационен формуляр, го попълвате, снимате си касовата бележка или фактурата, както и гаранционната книжка и им го пращате.

Трябва да получите писмен отговор за успешна регистрация.

Иначе са любезни, просто не пропускайте да си "активирате" 3-те години бонус гаранция.

Неактивен lazarus18

• Administrator
Точно за това исках да питам. Днес направих един неуспешен опит с покупката на новия ТВ, но не видях някакви допълнителни документи за удължена гаранция. Само една книжка на мнохо езици, която е попълнена и подпечатана от ТМ.
Би ли дал координати къде да се обаждат хората за тази допълнителната.
Иначе аз моя го върнах заради навъртени 44 часа работа. Изрично бях подчертал, че искам да е нов, а те ми донесоха нахвърляни някакви неща в кашона, батериите си бяха в дистанционното, разпорени книжки. На всичкото отгоре имаше един пиксел /??/, който не светеше.
Казах им да идват да си го взимат и да носят НОВ. Уж се разбрахме, но ще видим каква ще я свършат.

nkd

• Гост
И на кой модел се спря ?

Неактивен lazarus18

• Administrator
46G20. Ама ако не ми намерят нова бройка, може да направя "компромис" с 42V20.

nkd

• Гост
Одеве пак ги гледах двата един до друг .V20 с този черен филтър стои страхотно и отраженията са сведени до минимум. Ама размерът като че ли е по важен  ???

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
Обновeна графика на растежа на MLL със времето,резултатите се приемат и отчитат от цял свят,

Ресетването на времето на заработка във EEPROM PEAKS не помага за въстановяване нивото на черното (пробвали са)

Panasonic TX-P50VT20 Black Level performance
http://vimeo.com/11898858

viki72

• Гост
И аз да се похваля!
От вчера и аз станах собственик на P50G20E.

Много внимавах при покупката за дефекти и дали телевизора е нов.Влизах в сервизното меню за да видя колко време е работил и колко пъти е включван - показа 3мин.  и 2 включвания.
Сега имам въпроси.
1. вкючих интернета с кабел. при влизане в менюто (скайп и др.) ми предложи да обновя софтуера а аз отказах.Ако приема обновяване ще запази ли българското меню?
2. абонат съм на Бул сат ком. Приемника е включен към ТВ-то с скарт-букса.При стартиране на ТВ отваря AV1 за 2сек. и преминава в HDMI 1.Четох в шапката на темата но там има 2 варианта за оправяне на този проблем.Кой да избера?

Точно за това исках да питам. Днес направих един неуспешен опит с покупката на новия ТВ, но не видях някакви допълнителни документи за удължена гаранция. Само една книжка на мнохо езици, която е попълнена и подпечатана от ТМ.
Би ли дал координати къде да се обаждат хората за тази допълнителната.
Иначе аз моя го върнах заради навъртени 44 часа работа. Изрично бях подчертал, че искам да е нов, а те ми донесоха нахвърляни някакви неща в кашона, батериите си бяха в дистанционното, разпорени книжки. На всичкото отгоре имаше един пиксел /??/, който не светеше.
Казах им да идват да си го взимат и да носят НОВ. Уж се разбрахме, но ще видим каква ще я свършат.

Колега, на мен в ТМ ми дадоха една бланка на която е оставено място за попълване на имена СН на ТВ и е оказано какво трябва да се изпрати оп факс или поща за да се активира профил в регистъра на Панасоник.бг за да получиш 5 годишната гаранция.
Относно рекламацията не трябва да показваш никаква слабост и да си държиш на твоето. ако малко отстъпш започа едно размотаване и неспазване на срокове едни обещания дето никога няма да се случат и лека по-лека се премиряваш с фактите и толкова.
Моя статистика:
Плазма ЛГ42 два пъти сменян панел за 2г.  ТП
Домашно кино 760лв. ползвано 3 месеца и сменено с ново в ТП
Лаптоп 1890лв. ползван 1г. върнат и възстановена сума ТМ
тостери и ютий 4-5 сменени с нови ТП
.....

Общо взето каквото съм купил от тези 2 вериги е имало проблем но никога не съм им пускал аванта!

Неактивен hristoslav2

• Наказан
  • *
1. вкючих интернета с кабел. при влизане в менюто (скайп и др.) ми предложи да обновя софтуера а аз отказах.Ако приема обновяване ще запази ли българското меню?
Честито  ;)  Няма да изгубиш българското си меню след ъпдейта.