soon, аз мога да дам първоначални впечатления. Може да потърсиш малко по-назад в темата, като използваш ключова дума "WOW"
lazarus18, не е от настройките

аз извървях същия дилемичен път, който описвах в другия форум.
Накратко и аз така тръгнах с идеята да купувам 46G20. Отидох в ТМ,но видях 42V20 и онемях. Веднага извиках едни младежи, които преместиха двата телевизора един до друг, вкараха им и на двата един сигнал и след известни убеждения ми дадоха дистанционното. Изравних де що имаше по настройките, скараха ми се като ги превключих на THX, че така клиентите нямало да се впечатляват, и истината лъсна безмилоснто и недвусмислено. Черното на V20, както вече бях писал, беше като безлунна облачна нощ в Родопите.
Поомърлуших се, докато разбрах, че V20 няма 46" вариант, когато се доомърлуших, защото и 46G20 си беше изнасилване на бюджета, какво ли оставаше за 50V20, който на всичкото отгоре не се предлагаше в БГ още. (говоря само за по-миналата седмица).
Прибрах се кисел, мерих пак стени, разстояния и диагонали, говорих с жена ми и тя в един момент изненадващо ме окрили с незабравимата реплика "Като ще даваш толкова пари, не прави копмпромиси".
Пропускам няколко дена и стигаме до днес, когато вече една седмица сме с 50V20 и имам чувството, че след първите си вече 100-тина часа работа, цветовете станаха още по-добри, а черното още по-черно. Аз лично, по-добър телевизор не съм виждал. Цифровата кабелна на близу, особено на канали като bTV, NOVA, Диемите, и Фокс лайв си се гледат и от 2 м, а като си опъна хубаво на дивана на около 4м, и просто си мрънкам от кеф.
Единственият хубав телевизор, с който мога да сравнявам е вече поостарелият PHILIPS 42PFL9732D/10 на съседа, който телевизор до скоро смятах, че има недостижимо черно. Това е моето лаишко, но емоционално впечатление. Надявам се да е било поне малко полезно.
Открих колко хитро телевизорът си пуска едни фини снежинки на екрана, ако картината се окаже с черни линии наоколо. Тези снежинки от 3 м изобщо не се забелязват, което си е супер скрийнсейвър.
И за да не си помисли някой, че съм на заплата в Панасоник - има и негативи. Например трептенето на екрана на статични изображения е ужасно дразнещо, но така и не можах да намеря информация защо се забелязва само на дневна светлина.