Panasonic TX-L32S20E
Имам един много досаден проблем с този модел ТВ.
От вчера преминах от булсат към кабеларка...
Докато бях на булсата гледах през HDMI порта, и заради това преди 5 години бях активирал HotelMode. Снощи сменям този HotelMode вече да не е на HDMI а да е на DVB-C ... OK сега вече автоматично пали на DVB-C на който е кабеларката. Брах ядове с реденето на каналите така както ми харесват.. абе ОК.. и това ми светна, вече са наредени по вкус. Само остана шибаното проблемче със субтитрите на някой канали. Когато пусна такъв канал който предлага и субтитри, с ДУ влизам в OPTION - език на суб - със стрелка ляво/дясно си избирам bul - OK - EXIT ... и докато го гледам този канал няма ядове, излизат субс. Но, когато прехвърля на друг канал, и след това се върна пак на този със субтитрите дето е, ТЕ НЕ СЕ ЗАПАЗВАТ !!! Видях, че съм имал на ДУ бутон за субс, както и да го натискам ВКЛ-ИЗКЛ/СУБС ..всякак пробвам и не бива.... не и не.. не се запазват субс ако превключа на друг канал и след това се върна на предишния !!! Идеи, съвети ?
П.С. иначе за модела.... като оставим тази спънка, телевизора кърти тотално !!! Работя в търговска верига за техника, за 9-те години работа там съм видял не повече от 15-20 модела ТВ които са или добри на картина колкото него, или го бият с малко.