Интересно предупреждениеWARNING: PLEASE STAY AWAY FROM V3.63 for now, until further notice use V3.55 when you upgrade.http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+UpdatesВъпросът е какъв е проблема фърмуер с V3.63..Никой до сега не се е оплакал.
Аз досега съм нямал проблем с ъпгрейда като изключа момента , че му набих на моето LH7000 фирмуер за другите модели LH2000-5000 но дори и тогава работеше с изключение на това че не намираше въобще тунерите. Затова повтарям нееднократно теглиш фирмуера за твоето ТВ внимателно го преглеждаш "100 пъти" и тогава ъпдейт.След този случай нямам проблеми всичко е в десятката и работи.
Цитат на: JovaniJo в Април 14, 2010, 22:19:37 pmАз досега съм нямал проблем с ъпгрейда като изключа момента , че му набих на моето LH7000 фирмуер за другите модели LH2000-5000 но дори и тогава работеше с изключение на това че не намираше въобще тунерите. Затова повтарям нееднократно теглиш фирмуера за твоето ТВ внимателно го преглеждаш "100 пъти" и тогава ъпдейт.След този случай нямам проблеми всичко е в десятката и работи.Е браво и ти ли се върза тогава ,но както се казва: Парен-каша духа.
Аз се надявам LG да са си направили извода /след оплакванията и натиска от клиенти за фърмуер/ и да качат фърмуер за всеки модел които предлагат на официалният си сайт/както е при другите марки/.
Нови ентусиасти на LG: http://www.divx.pri.ee/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=282
В официалния сайт на LG Полша се появи нов firmware : EU_ALL_0.1.57.66_flash.epkстария беше 3.63.00(0.1.57.50) а новия е (0.1.57.66) за всички модели LH2ххх, 3хххх, 4ххх, 5хххх и SL8000 и SL9500 без LH7000 и SL8500 и SL9000 странно.Сериите xxLHxxxx, xxLUхххх, xxSLxxxx, xxLFxxxx, xxLG60xx, xxLG70xxxx. Плазми xxPS70xx, xxPS80xx, xxPG40**, xxPG60xx, xxPG70xx
Toва е добре че са ги качили на официалният сайт на другите регионални сайтове провери ли ?И за какво е това изброяване на плазмените модели ?
ЦитатToва е добре че са ги качили на официалният сайт на другите регионални сайтове провери ли ?И за какво е това изброяване на плазмените модели ?Под всеки линк за теглене на фирмуера има и линк с инструкция и в нея са дадени и плазмите. Аз лично не съм проверявал линковете за плазми. Ако не работят или там няма фирмуер ще изтрия тази част от поста. Май за сега само Поляците както винаги първи другите "трап".