Здравейте, обръщам се към знаещите във форума с молба за помощ в избора на усилвател и стриймър за колони dali zensor 7.Може да бъде всичко в едно или поотделно, което може би е по практично.
Тонколоните не са пускани около 2 години.
Надявам се това да не е проблем . Не смятам да ги сменям. Във времето имах техникс su v670 pxs cap. и марантц sr 5009 но техникса имаше проблем с позициониера за подаване на сигнал от източник и след ремонт в оторизиран сервиз в София нищо не направиха и счупиха тон контрола . С марантца изтеглих късата клечка и тъй като не направих озвучителна система за кино , а стереото не ми харесваше го пусках рядко., появи се проблем с платка и го продадох нов за нищо пари . Не съм от София . Не ме интересува техника втора употреба. Имам cd плеър техникс и касетен дек които мога да ползвам. Бих искал да ми помогнете в избора на усилвател и източник подходящи за моите тонколони, които да си пасват и да има добър звук. Знам, че всичко е относително. Ако се вместя във 2000-2500 лв ще бъде добре . Със сина ми бихме искали да може да се ползва смартфон, спотифай, интернет радио и т н. Бих искал да може да се включи и телевизора.
Извинявам се ако не съм поставил темата където трябва и не съм задал въпросите коректно.