а просто да обмислим за какво пишем за да не объркваме хората които се нуждаят от съвет.

рапонски е те тука си стопроцентово прав,а нуждата в случая е да не притесняваме толкова комшийте - че то и азе да имах такива комшии не бих искал да ги притеснявам .... е те такива комшии ми дай на мене,от сой

Мисълта,която имаха в предвид пишещите тука,е че за да достигне Венци нужното удоволствие е можело да се обърне повечко внимание на избираните компоненти,защото не всичко е думкане т.е.и със по-малко трясък може да се постигне желаната екзалтация .... но уви аз подозирам,че Венци дори да се сдобие със най хай супер дупер системата пак ще навива копчето докато не паднат бисквитките

т.е.той е в много затруднено положение,явно това е част от неговия екстаз,в което нема нищо лошо (е освен за комшийте) всеки си има неговата тръпка.
Е според скромния ми опит,абсолютната нула за шум при съседите е невъзможна в случая,но би трябвало/може наистина да се направи нещо по въпроса,поне да се понамали тази дандания

- та нека всеки каквото знае да го сподели,а пък той да си прави сметката .............. макар че и аз при дадения бюджет тази система неговата направо я фърлям през прозореца,па после че му мисла за акустиката.