Feb 242015
 

Озвучителните тела на Klipsch са традиционно популярен избор сред любителите на домашното кино и високите децибели. Феновете на марката у нас имат повод да са доволни, тъй като обновения вариант на най-популярната серия на Klipsch – Reference Premiere, пристигна в България!

Klipsch Reference Premiere се състои от три стоящи модела (RP-280F, RP-260F и RP-250F), два букшелф модела (RP-160M и RP-150M), три центъра (RP-450C, RP-440C и RP-250C) и два съраунд модела (RP-250S и RP-240S). Както и при предишните варианти на Reference серията по името на конкретния модел можете да се ориентирате за броя говорители в озвучителното тяло и размера им.

Всички модели от серията са оборудвани с 90×90 Hybrid Tractrix® Horn technology  Linear Travel Suspension (LTS) титаниеви високочестотни говорители. Промени са направени също по мид/бас говорителите, а бас-рефлекс портът е с изцяло нов дизайн, подпомагащ по-бърз и ефективен трансфер на въздух от корпуса на колоната, което пряко се отразява на възпроизвеждането на ниските честоти. Дизайнът на озвучителните тела в новата серия е значително по-елегантен от досегашните варианти, като немалка роля за облагородената визия играе и новият финиш на колоните.

Озвучителните тела от Reference Premiere серията на Klipsch можете да намерите в AV Store.

 

 

 

 Posted by at 18:39