Благодаря! Както бях писал в твоята тема, ДАКът може да се купи само онлайн директно от производителя. Така че не можеш да го чуеш предварително в магазин. Аз обаче имах възможност да го слушам в приятели на мои приятели на острова, на които гостувах. Въобще така се стекоха обстоятелствата последната година, че се наложи двукратно да пътувам по работа до UK и повечето неща ги прослушах и купих от там
Доволен съм от звученето, иначе нямаше да избера него
Освен него слушах и DACMAGIC и Spitfire DAC. И трите дака си заслужават за парите си. Реших да е Caiman+ заради малко по-топлото и меко звучене. rDAC така и не слушах. Но пак ще кажа, дали на теб ще хареса не знам ... По мое мнение по-малко ще рискуваш, ако избереш между дакове, които можеш да чуеш - доколкото си спомням беше сравнявал между DAC MAGIC и rDAC.
ПС. Да уточня нещо. Аз си взех Beresford Caiman+, който НЯМА USB вход. Доколкото помня на теб ти трябваше USB и ако тръгнеш да избираш Beresford, трябва да е Caiman, който има 1 USB, 1 оптичен и 2 коаксиални входа. Този модел обаче е по-скъп и е с различни от моя дак PCB и opamp и казват че има малко по-различно звучене. И обърни внимание, че посочените на сайта цени са без ДДС.