lazarus18,
Благодаря за включването. Субуферът се разработва направо страшно, трудно ми е да дам преценка, но имам чувството че работи в пъти по-добре от началото. Намерих едни демонстрационни DTS дискове /сигурен съм, че много от пишещите тук ги знаят, но за мен бяха откритие/, звукът им направо е страхотен, интересното е, че не чувам бумтене, а басът си е доста мощен. Не съм пипал нищо повече от настройките, за които писах и сега се чудя дали да развалям работата с нови експерименти. Другото, което ми прави впечатление, понеже през тия дни слушах и повечко музика - звукът при музика направо е драстично по-добър от преди, бих казал, че разликата при музика е по-голяма отколкото при кино. Освен това, забелязвам доста голямо подобрение и при високите честоти - преди субуферът някакси ми звучеше малко глухо системата, сега обаче тоновете са много чисти. Четох някъде, че включването на субуфер отнема значително от товара на ресивъра за въпроизвеждане на ниски тонове и това подобрявало звученето на високите, при мен определено се потвърждава това.
Има нещо, което не разбирам. Със сигурност в момента както е включен суба участва при стереото. Поне така си мисля, съдейки по голямата разлика в звука от преди при музика. Ако включа High Level, къде трябва да го закача на ресивъра? Или това е за подобряване на кино-звученето и няма общо със стереото?
lilscrappy, това парче на Far East Movement ft. Bruno Mars - 3D е наистина с як бас