Здравейте направих един непредвидим епгрейд на кебилите, първо смених захранващият кабел с Audioquest NRG-4, веднага усетих разликата в стерео и pure direct, по изразен вокал по плътен дълбок бас, когато усилвам музиката го няма дразнещият шум в звука, а всичко остава ясно и детайлно и приятно за слушане.
При филмите също се подобриха нещата и това само от захранващият кабел !
Това беше с кабела за фронталните Chord Rumour 2 като се използва самият кабел за мост !
След това смених кабела на фронталните с Chord Epic Twin терминиран, имам и поръчка и за центъра от същият модел, така относно новият кабел мога да каже че не чувам подобрение, вмомента използвам старият оголен кабел 12см за мост който отрязох от Chord Rumour 2 модела, очаквам и Chord Signature speaker links x4 за връзка на фронталните както трябва.
Не знам защо но когато усилвам музиката се чува по зле от преди със старият кабел, надявам се това да се дължи на причината че не е използвам добри линкове които очаквам в скоро време, ако и след това не се подобрат нещата за мен цената не оправдава качеството на кабела.
Лошо направих че одрязах старият оголен кабел, но може отново да го оголя да тествам, но това мисля да го правя след като дойдат Chord Signature speaker links x4 и видя как са нещата с тях !
Също смених кабела на съраунда с Chord Carnival Silver Screen веднага се усеща промяната в звука към положителна посока !
Поръчах по приятел Klipsch RB-81 ii който има малко работа в Германия за 1-2 седмици, колоните ще се ползват за съраунд и ще бъдат вързани също с кабела Chord Carnival Silver Screen !