Малко си пиша сам, но нека ви държа в течение какво се случва в момента.
Дори и след обяснението ми на техника, и уж тестване от негова страна коментара му беше че на уреда му няма нищо, проблема бил при мен, изпратих куриер да го вземе, събота си го прибрах след месец и половина чакане.
Както е ясно проблема си остана, в началото го нямаше, но не след дълго се появи отново (30мн), днес ходих до един приятел да видя как ще е на неговата система, и въпросният проблем пръщене от десният канал се появи веднага и при него !
Веднага взех да пиша на онлайн чата на въпросната фирма, обясних им че сервиза им след месец и половина ми връщат ресивъра не поправен с коментара че му нямало и нищо и че човека с който си писах по мейла от 25 години ремонтирал ресивъри !
Човека взе да ме кара да пиша отново на сервиза им, но му обясних че нямам нерви вече и че утре ще им го изпратя в магазина, или да го поправят или да ми го заменят с нов и в краен случай да ми върнат парите, защото вече съм го тествал и на други ситеми и има същият проблем.
Момчето ми каза че в домашни условия има същият модел и ще го вземе да го тества в тях, да изгледа поне 5 филма, обясних му някои работи за проблема.
Та при мен филма продължава, този техник трябва да си подаде оставката сигурно е пуснал ресивъра ми 5 минути когато му е нямало нищо, надявам се проблема да се реши след второто изпращане от моя страна, а и ако мислят отново да ми казват че му няма нищо ще си искам парите вече !